Skip to content

Stortrives i tett samarbeid med kundene:

– Føler meg ofte som en ansatt

 

For sju år siden flyttet Janne Kongshavn Hordvik hjem, og overtok etterhvert familiebedriften etter sin far. Kongshavn Regnskap er i vekst, men målet er å forbli liten – og tett på kundene.

I 2018 overtok Janne Kongshavn Hordvik etter sin far John Kongshavn, og John K Haaland & CO AS ble til Kongshavn Regnskap AS.

I dag huser det tradisjonsrike regnskapsbyrået i Strandgata fire ansatte, og vokser fra nyåret.

– Vi får to nye ansatte med på laget, det ser vi frem til, nikker daglig leder Janne.

De opplever altså travle tider, noe både sjefen og de ansatte trives med.

– Helt klart. Og våre oppdaterte systemer gjør at vi kan være svært effektive, så vi rekker også over mye, forklarer Janne.

Glad i kundene

Janne Kongshavn Hordvik, som mange kjenner fra hennes mange år som proff sandvolleyballutøver, flyttet hjem i 2016 og overtok familiebedriften i 2018. I en overgangsperiode, var pappa John tilstede, og Janne fikk også presset inn familieforøkelse.

– Jeg ble gravid nesten med en gang. Etter at jeg hadde lagt opp, ønsket vi oss familie, og slik ble det. Jeg er veldig glad for at pappa var med i overgangen, det gjorde at alt gled fint, sier Janne.

Hos Kongshavn Regnskap har de bred erfaring og god kompetanse. Mantraet er å ha størst fokus på kunden.

– Det aller kjekkeste med jobben er dialogen med kunden. Vi lover høy kvalitet på det vi leverer, og fordelen med at vi er små er at vi blir veldig godt kjent med kundene våre. Vi er tett på dem, kjenner dem godt og er glad i dem, forteller Janne.

 

 

Viktig sparringspartner   

Kongshavn Regnskap tilbyr det meste av tjenester innen regnskap, økonomi og administrasjon, og de skreddersyr etter kundens behov. For å kunne serve kundene best mulig er de svært opptatt av å være oppdatert på den nyeste teknologien.

– Det må til for at vi skal kunne levere det beste. Systemene våre gjør at vi kan holde oss oppdatert hele veien og følge nøye med på økonomien til kundene. Det sparer de også mye på. Vi oppdaterte systemene under omgjøringen i 2018, og det ser vi stor effekt av, sier Janne.

Særlig de mindre bedriftene bruker Janne og kollegaene hennes som sparringspartnere og setter pris på den direkte kontakten.

– De har gjerne ikke så mange andre å sparre med, og det er det vi er der for. Ofte blir jeg så involvert at jeg føler meg som en ansatt. Men det er bare fint, smiler sjefen.

Sammensveist gjeng

Det handler mye om å gjøre tall om til ord. Gjøre det lettfattelig for kundene, og la dem bruke tiden sin på det de er gode på.

– Det kommer nye krav og systemer hele tiden, og vi bruker mye tid på å holde oss oppdaterte. Det er fordelen med å bruke regnskapsbyrå, da slipper en å bruke verdifull tid på noe en er tjent med å outsource, sier Janne.

De fire som i dag jobber hos Kongshavn Regnskap har alle samme tankesettet og jobber mot et felles mål. De er også naturligvis alle svært viktige for bedriften. Dette er daglig leder Janne klar på, og hun fokuserer på å inkludere alle så mye som mulig.

– Jeg gir konkrete tilbakemeldinger, rom for utvikling og tar dem med på prosesser. Jeg har tro på at det skaper tilhørighet, trivsel og faglig utvikling, avslutter hun blidt.

 

 

 

Back To Top